Seriespel fotboll

Herrserier Fotboll 2023

Så här spelar ni fotboll i Korpen Tyresö

Variant 1.
Samla ihop ett gäng kompisar och anmäl ert lag. (Så gör de flesta.) Enkelt och kul. Våga vara den som tar tag i det hela. (Ni anar inte hur många vänner ni har som bara väntar på att någon skall fråga om också de vill vara med i ett korplag.)

För anmälningsavgifter etc. se respektive serie/cup.

Variant 2. 
Ni vill hellre spela i ett av de lag korpen sköter gör detta genom att anmäla er till dessa lag via denna länk: ANMÄL MIG TILL LAG och anger då också den serie ni vill vara med i. (Herr, Dam, Mix, Veteran/oldboys, Ungdom killar (13-20), Ungdom tjejer 14-20 år)

Anmälningsavgift inkl. medlemskap i korpen, matchtröjor, domaravgifter, samt anmälningsavgift för laget till serien är endast 899 kr för spel i seniorserierna eller 449 kr för spel i ungdomsserierna.

Ange vilket nivå på laget ni vill spela i skall hålla. Mycket bra, bra eller vi spelar för att det är kul.

Deltagaravgift inkl. medlemsavgiften Tabeller, anmälda lag och matchprogram etc. publiceras efter den 17 april. (Här och i KIT)

Anmälan till seriespel skall anmälan ske via länkarna på KIT Det finns dock möjlighet att mejla in ert lag till oss så hjälper vi er anmalan@korpen.se (Skriv lagnamn, serie, tröjfärg, kontaktuppgifter till anmälaren/lagledaren).Betalning sker via faktura vi skickar ut till de lag som ej anmäler sig direkt via KIT. Där kan alla betala med Swish eller kort. (All anmälan är bindande.)

Det upplägg, antal serier etc. ni ser i nedan bygger på antal föranmälda lag samt annan information vi bedömer visar att vi kommer få in detta antal till sista anmälningsdagen. Vi har fortfarande plats för fler lag så passa på och anmäl er.

VÄLKOMNA!
Korpen Tyresö

Division 1.

Division 2.